Oheisohjelmat

RMJ’ssä musiikki soi kahdella lavalla ja voit nauttia musiikista vaikkapa läpi koko festarin nonstoppina. Alueella on kuitenkin lisäksi tarjolla paljon oheisohjelmaa, tutustu näihin ja kruunaa festarielämys!

Benji

Mitä olisi festarit ilman benjiä? Uskallatko hypätä? Kaverista voi ottaa myös tässä tukea sillä hyppy onnistuu myös tandemina kaverin kainalossa!

RMJ Beach

RMJ’n rannalla soi musa koko ajan, sillä DJ Howl pitää rantabileet yllä silloin kun Ananas Stagella valmistaudutaan seuraavaan artistiin. Miltä kuulostais bailata yöttömässä yössä meren rannalla, drinkkiä siemaillen ja tietty, parhaassa seurassa?

Bailauksen välissä on mahdollisuus pulahtaa virkistävään mereen. Saattaapa rannalla törmätä myös yllätysohjelmaan!

Sirkusartistit

Sirkusartistit Minka Leskinen, Veronica Dolhain ja Jan Lintunen kiertelevät bodypainting maaleilla maalattuina alueella ja esittelevät akrobatiaa sekä jonglööraustaitojaan.

Lentonäytökset

Suomen ilmailuopiston lentonäytöksiä on tarjolla joka päivä! Paras tähystyspaikka on tietenkin RMJ’n beachilla, jossa voit nauttia showsta varpaat hiekassa ja drinksu kädessä. Beachilla on myös ilmailuopiston piste, jossa saatat päästä kokeilemaan ”simulaattorissa” miltä tuntuisi olla lentokapu – tätä ei kannata missata! Lentonäytösten aikataulut:

Torstaina klo 18.55
Perjantaina klo 18.55 ja 23.10
Lauantaina klo 17.40

Lentonäytökset säävarauksella. 

Maauimalan palvelut

Rauman maauimala palvelee festarialueen läheisyydessä osoitteessa Suvitie 2. Maauimalasta löytyy uima-altaan lisäksi myös sauna ja minigolf. Päiväranneke, yöuinti ja minigolfiin RMJ rannekkeella 1€ alennus! Maauimala on avoinna klo 09-20 ja yöuinti on juhannusperjantaina ja lauantaina klo 22-01:30. Lisäksi maauimalan rantaterassi palvelee koko juhannuksen: tarjolla monipuolinen valikoima virvokkeita, jäätelöä, pikkusuolaista ja makeaa sekä maauimalan kuuluisat vohvelit ja paninit. Tsekkaa lisätiedot: raumanmakis.fi

Tapahtumassa mukana