RMJ jää väliin tänäkin juhannuksena – Suomen suurimpia rantabileitä ei pystytä järjestämään koronan aiheuttamista rajoitteista johtuen

Suomen kuuluisin juhannusfestivaali Raumanmeren Juhannus peruuntuu toista vuotta putkeen. Koronatilanne ja vallitsevat rajoitukset tekevät mahdottomaksi RMJ’n kokoluokan tasoisen kansainvälisen tapahtuman järjestämisen tänä juhannuksena Rauman Otanlahden alueella.

”Olimme loppuun asti toiveikkaita ja kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja festivaalin mahdollistamiseksi turvallisesti ja vastuullisesti. Meidän on kuitenkin nyt todettava taistelun olevan vielä kesken ja nöyrryttävä, että näissä olosuhteissa ei pystytä järjestää RMJ’n arvoista tapahtumaa”, toteaa RMJ’n tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas tapahtumaa tuottavasta Nelonen Media Livestä.

”Meidän prioriteettina on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Siksi nyt on nostettava pää pystyyn ja suunnattava katse ensi vuoteen”, Myllykangas jatkaa.

Festivaalille oli julkaistu tänä vuonna kansainvälisiä esiintyjiä kuten Galantis, Imanbek, Joel Corry, Tungevaag & Raaban sekä VIZE. Mukana olivat myös kotimaiset pop-huiput Antti Tuiskusta Gaselleihin, mutta osa kesän esiintyjistä jäi julkaisematta kokonaan.

Suomen suurimpia rantabileitä ei pystytä järjestämään tapahtuman vaatimustasolla rajoitusten alaisuudessa.

”Haluamme tarjota kävijöille vapaan liikkumisen sekä täysipainoisen, kansainvälisiä tähtiä sisältävän festarikokemuksen. Tätä juhannusta on nyt suunniteltu jo vuodesta 2019 saakka, joten RMJ 2022 tulee olemaan kaikkien aikojen upein juhannusfestari ikinä”, Myllykangas jatkaa.
 
Vuosien 2020 ja 2021 lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Raumanmeren Juhannukseen 2022. RMJ juhlitaan seuraavan kerran juhannuksena Raumalla Otanlahden rannalla 23.-25.6.2022. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.

RMJ’n nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin,  www.rmj.fi/ukk.

RMJ to–la 23.-25.6.2022 Otanlahden rantapuisto, Rauma   
www.rmj.fi   
www.facebook.com/raumanmerenjuhannus/   
@raumanmerenjuhannus   

Tapahtumassa mukana