Raumanmeren Juhannuksen ohjelmaa julki –Rantafestivaalin pääesiintyjinä kansainvälisiä nimiä

Suomen suurimmat rantabileet järjestetään tänäkin vuonna Raumalla 24.–26.6., kun RMJ tuo beach-festivaalin tunnelman sekä kansainväliset ja kotimaiset huippuartistit Otanlahden rantapuistoon. Luvassa on kolme päivää täyttä tykitystä lavojen täyttyessä ajankohtaisista eturivin artisteista sekä kansainvälisen elektronisen musiikin huippunimistä.  

RMJ:n juhannusjuhlaa tähdittävät Billboardin Dance/Electronical Digital Songs -listalle 20 joukkoon Runaway (U & I) hitillä noussut ruotsalainen elektronisen musiikin duo Galantis, kansainväliseksi tähdeksi Roses-remixillään singonnut nuori kazakstanilainen DJ ja tuottaja Imanbek, sekä MTV:n Geordie Shore -sarjassa esiintynyt brittiläinen DJ, tuottaja ja tosi-tv tähti Joel Corry, jonka sinkku Head & Heart viihtyi brittien sinkkulistan ykkösenä peräti kuusi viikkoa. Livenä nähdään myös Spotifyssa yli 600 miljoonaa striimiä kerännyt saksalainen slap housen ykkösduo VIZE ja suosittu norjalais-ruotsalainen duo Tungevaag & Raaban (NO/SE). RMJ julkaisee vielä kevättalven aikana useita kansainvälisiä lisäyksiä ohjelmaan, lisäjulkistusten yhteydessä julkaistaan päiväkohtainen ohjelma ja päiväliput tulevat myyntiin. 

Raumanmeren Juhannuksen beach-festareilla tykittävät myös Suomen suurin pop-tähti Antti Tuisku, bileräpin kuninkaat  JVG, laulaja ja lauluntekijä SANNI, viime vuonna vuoden rap / R&B -Emma pystin pokannut Gettomasa, kovassa nousukiidossa liitävä Gasellit, viihdyttävä hittikone Teflon Brothers, Penelope biisillään isomman yleisön löytänyt ja Raumalta ponnistava William ja ronskeista sanoituksista tunnettu räppäri Petri Nygård.  

Lottorivejä Raumalla rustaavat Maustetytöt ja meiningin pitävät yllä myös ABREU, Nelli Matula ja Kube sekä tänä vuonna Emma ehdokkuuksia neljässä kategoriassa napsinut Mouhous, Suomessa uudenlaisen artistiuden esille nostanut Tinze show ja Adi L Hasla. RMJ:ssä livenä myös tamperelais- helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Pihlaja, poppia, elektroa ja reggaeta musiikissaan yhdistävä BESS sekä suomalainen dj ja tuottaja The Second Level.  

Majoitus ja liput myynnissä samassa pisteessä 

Vuoden 2021 festivaaleille voi ostaa sekä festivaaliliput ja majoituksen samalla kertaa. Telttapaikat, karavaanialueen majoituksen sekä Poroholman lomakeskuksen majoitukset ovat myynnissä Tiketissä. Majoituspakettien lisäksi RMJ:n kolmen päivän liput ja kolmen päivän VIP-liput nyt myynnissä.  

Majoituspakettien tarkemmat hinnat ja infot ovat nähtävillä RMJ:n sivuilla www.rmj.fi/majoitus.  

RMJ’n yleisö on uskollista kansaa ja RMJ onkin kiitollinen isolle joukolle ihmisiä, jotka ovat säilyttäneet 2020 lippunsa tai ostaneet blind bird -lippuja ennen näitä artistijulkaisuja.  

Tuotanto etenee turvallisuus edellä 

RMJ’n tuotanto tekee suunnitelmallista työtä tapahtuman turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi, jotta tapahtumaan on turvallista tulla. Kesällä 2021 tehostetaan hygieniaa kaikilla osa-alueilla ja tehdään erityisen tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa tapahtuman suunnitteluvaiheesta lähtien. 


Median ja vaikuttajien akkreditoinnit avautuvat keväällä 2021.   

RMJ to–la 24.–26.6.2021 Otanlahden rantapuisto, Rauma   

Esiintyjät:  

Galantis (SE) / Antti Tuisku / Imanbek (KZ) / Joel Corry (UK) / Tungevaag & Raaban (NO/SE) / JVG / Vize (DE) / SANNI / Gettomasa / Gasellit / Teflon Brothers / William / Petri Nygård / Maustetytöt / Abreu / Nelli Matula / Kube / Mouhous / Tinze Show / Adi L Hasla / Pihlaja / Bess / The Second Level  

LIPUT  

3 PÄIVÄÄ 119 EUR  
3 PÄIVÄÄ VIP 199 EUR  
K-18.

Tapahtumassa mukana