Raumanmeren Juhannus julkaisi 24 esiintyjää – Clean Bandit ja lukuisat kansainväliset tähdet livenä Raumalla

* RMJ:n huippuesiintyjiin kuuluvat muun muassa Clean Bandit (UK), Robin Schulz (DE), JVG ja R3hab (NL)

* RMJ järjestetään to–la 23.–25.6.2022 Raumalla, Otanlahden rantapuistossa
* Festivaalin 3 päivän festariliput ja VIP-liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä – myös majoitusmyynti on käynnistynyt

Suomen suurimmat rantabileet järjestetään ensi juhannuksena Raumalla 23.–25.6., kun RMJ tuo ison kattauksen kansainvälisiä nimiä Otanlahden rantapuistoon. Luvassa on kolme päivää täyttä yöttämän yön juhlaa lavojen täyttyessä ajankohtaisista kotimaisista nimistä sekä kansainvälisen elektronisen musiikin huippunimistä. Festivaalin 3 päivän liput ja VIP-liput ovat myynnissä vuoden loppuun saakka early bird -hinnoin, jonka jälkeen hinta nousee.

RMJ’ssä raikaa livenä mm. Rockabye, Symphony, Solo, Sugar, All around the world (La la la), Perfect strangers, Fast Car, Your Love (9PM), Be Mine ja Solo Dance -hitit, kun juhannustunnelmaa nostattavat Raumalla grammy-palkittu Englannin menestynein elektrotrio Clean Bandit, saksalainen DJ-virtuoosi Robin Schulz, kotimaan suosituin rapduo JVG sekä Hollannista ponnistava DJ ja tuottaja R3hab. 
Mukana myös Fast Car, Perfect Stangers ja Rise hiteistään tunnettu brittiläinen Jonas Blue, ranskalainen suosittu DJ-duo Ofenbach, saksalainen multilahjakkuus Topic ja Tomorrowlandin päälavallakin esiintynyt tanskalainen DJ ja tuottaja Martin Jensen, energisistä liveistään tunnettu norjalainen DJ ja tuottaja Nick Strand, englantilainen elektronisen musiikin DJ ja tuottaja Riton sekä Euroopassa kovassa nosteessa porskuttava saksalainen EDM-duo Vize.
Kotimaista edustusta tarjoaa mm. melodista ja modernia rytmimusiikkia sekä underground-räppiä taidokkaasti yhdistelevä Gasellit sekä omaperäisistä lyriikoista, isoista popmelodioista ja lukuisista hiteistään tunnettu SANNI. 
RMJ:n ohjelmassa nähdään myös Adi L Hasla, Bess, Evelina, Ibe, Kube, Mouhous, Petri Nygård, Pihlaja, Portion Boys, Teflon Brothers, The Second Level ja Tinze.

Lisää ohjelmaa ja päiväkohtaiset esiintyjät julkaistaan alkuvuodesta 2022. 

Ensi juhannuksena Raumalla juhlitaan Suomen suurimmat rantabileet. RMJ:n kahden vuoden breikki on käytetty hyödyksi aluesuunnittelun osalta. Alueen toiminnallisuuteen ja visuaaliseen suunnitteluun on panostettu ihan uudella tavalla, festarialue tulee näyttämään upeammalta kuin koskaan aiemmin. Tämän muutoksen huomaat jo portilla.” paljastaa tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas.

”Kovat artistinimet kruunaavat nämä juhannusfestarit, tää on todellakin place to be. Tämän halvemmalla ei lippuja tule myyntiin, joten ne kannattaa napata lippukaupoista vuoden loppuun mennessä early bird -hintaan”, jatkaaMyllykangas.

Tapahtuman 3 päivän liput ja VIP-liput ovat nyt myynnissä early bird -hintaan 31.12. saakka. Suositut VIP-paketit sisältävät pääsyn festivaali- ja VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät oma sisäänkäynti alueelle sekä VIP-alueen palvelut, kuten omat ravintolapalvelut sekä WC:t, monipuolinen VIP-menu ja vain VIPeille suunniteltua oheisohjelmaa.

Majoitusmyynti on käynnistynyt ja myynnissä on karavaani- ja telttapaikkoja. Festarimajoittujien käytössä on uutuutena Otanlahden maauimalan saniteettitilat ja beach barin palvelut. Lisätiedot ja hinnat majoitusvaihtoehdoista löytyvät festivaalin nettisivuilta: www.rmj.fi/majoitus

RMJ to–la 23.–25.6.2022 Otanlahden rantapuisto, Rauma

Esiintyjät:
Clean Bandit (UK), Robin Schulz (DE), JVG, R3hab (NL), Jonas Blue (UK), Ofenbach (FR), Topic (DE), Martin Jensen (DK), Gasellit, Nick Strand (NO), Riton (UK), SANNI, Vize (DE), Adi L Hasla, Bess, Evelina, Ibe, Kube, Mouhous, Petri Nygård, Pihlaja, Portion Boys, Teflon Brothers, The Second Level ja Tinze.

Lisää nimiä täydentyy ohjelmaan alkuvuodesta 2022. 

Liput:
3 PÄIVÄÄ 119e
3 PÄIVÄÄ VIP 199e

Lipunmyynti: www.tiketti.fi ja www.lippu.fi

Majoitusmyynti: www.tiketti.fi

Ikäraja: K-18

Tapahtumassa mukana