RMJ 2024 liput nyt myynnissä ja ensimmäiset esiintyjät julki

RMJ juhlitaan 20.-22.6.2024 Otanlahden Rantapuistossa Raumalla. Liput ovat nyt myynnissä ja ensimmäiset artistit julkaistu.

Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999, joten ensi vuoden tapahtumassa ensimmäisestä RMJ -festarista tulee kuluneeksi peräti 25 vuotta. Suomen suurimmat rantabileet tuo keskikesään beach-festivaalin tunnelman, kovimmat esiintyjät sekä parhaan juhannusyleisön.  

Ohjelmakattauksen kirkkaimpina tähtinä RMJ’ssä nähdään kotimaan ajankohtaisimmat nimet ja isoimmat tähdet. Tämän lisäksi mukana kattauksessa värinsä kokonaisuuteen antavat kansainväliset danceartistit. Festivaalin ensimmäiset esiintyjäjulkistukset tulevat tässä.  

RMJ’n lavalle nousee Gettomasa, jonka sanantarkka artikulaatio, tunnistettava soundi ja vahva lavapreesens vangitsevat kuulijan, vuoden 2023 Spotifyn kuunnelluin artisti ibe, lavaenergiallaan ilmiöksi noussut Sexmane, valovoimainen genresuunnannäyttäjä Cledos ja kotimaisen popin tulikuuma livetykki KUUMAA. Tämän lisäksi lavalle nousevat romanialainen dancekuningatar Inna, pop-tähti Isac Elliot, alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee, genrerajoja rikkova hurmuri Lauri Haav, rapin kuuma nimi ja aitoudellaan vaikuttava Jami Faltin sekä vasta vuoden musiikkia tehnyt, suorasukaisesta tyylistään ja nerokkaista punchlineistaan tunnettu Korelon. Lisää esiintyjiä julkaistaan helmikuussa 2024.

Lipunmyynti on käynnistynyt

Myyntiin on tullut 3 päivän festariliput sekä 3 päivän VIP-liput ovat myynnissä EARLY BIRD -hintaan 31.12.2023 asti. Myös majoitusliput ovat myynnissä.

Majoitusmyynti on käynnistynyt ja myynnissä on Rantaleirintä, Otan kentän leirinnän majoitusvaihtoehdot sekä Poroholman lomakeskuksen majoitukset. Raumanmeren Juhannukseen voi ostaa sekä festivaaliliput ja majoituksen samalla kertaa Tiketistä. Rantaleirinnässä majoitutaan telttapaikoin ja Otan kentän leirinnässä on vaihtoehtoja karavaanipaikosta RMJ comfort – ja uunituoreisiin RMJ glamping luksustelttapaketteihin. Poroholman lomakeskuksen majoitusvaihtoehdot löytyvät RMJ nettisivuilta.  

Lisätiedot ja hinnat majoitusvaihtoehdoista löytyvät festivaalin nettisivuilta: www.rmj.fi/majoitus   

Tapahtumassa mukana