RMJ ON TÄÄLLÄ! LET’S GO!

Raumanmerenjuhannus 2024 starttaa tänään! RMJ on valmiina tarjoamaan ikimuistoisen juhannuskokemuksen Raumalla ja kokoaa yhteen musiikinystävät nauttimaan festareista! Festivaaliohjelma on jälleen kerran jotain ainutlaatuista, kun lavalle nousevat kotimaiset ja kansainväliset tähdet, kuten, INNA, Tungevaag, JVG ja Käärijä.

Tänä vuonna alueohjelmassa on panostettu elämyksiin sekä viihtyvyyteen, jotta kaikilla olisi ikimuistoinen juhannus. Festivaalialueella yhteistyössä Loop x Mjuuk, voit viimeistellä festarilookkisi ja laittaa hiukset ojennukseen MJUUKin tuotteilla ja ikuistaa lookkisi yhdessä ystäviesi kanssa! Hetkinen scent labissa sinulla on tilaisuus luoda oma personoitu kesätuoksu. Tule siis tutustumaan tuoksujen maailmaan, ja pullota oma parfyymi! Muista myös bongata alueelta Dominon henkilökuntaa ja hanki RMJ:n virallisen jatkopaikan siirtotatuointi!

Tunnelma on taatusti korkealla, ja sää näyttää suosivan festarikansaa. Raumanmerenjuhannus on täydellinen tapa viettää keskikesän juhla merellisissä maisemissa!

RMJ festivaalilippujen myynti on erittäin kuumaa Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. Lippuja myydään myös tapahtumaporteilla, ellei tapahtuma ole loppuunmyyty! Toimi siis nopeasti!

RMJ – Place to be!

Tapahtumassa mukana