RMJ:n päiväkohtainen ohjelma on julki!

RMJ juhlitaan torstaista lauantaihin  20.-22.6.2024 Raumalla, Otanlahden rantapuistossa. Festivaalin kaikki lippukategoriat festivaalilipuista VIP-lippujen kautta majoitukseen ovat nyt myynnissä.

Raumanmeren Juhannus juhlitaan 20.–22.6.2024 Otanlahden Rantapuistossa Raumalla. Suomen suurimmat rantabileet tuo keskikesään beach-festivaalin tunnelman, kovimmat esiintyjät sekä tyylikkäimmän juhannusyleisön. Ohjelmakattauksen kirkkaimpana kärkenä RMJ’ssä nähdään kotimaan ajankohtaisimmat esiintyjät ja isoimmat nimet. Tämän lisäksi värinsä kokonaisuuteen antavat tarkkaan valikoidut kansainväliset danceartistit. Festivaalin koko ohjelma on nyt julkaistu.

Uusina niminä RMJ’ssä livenä Suomen kovin bile-duo JVG, viisi Emma-patsasta Emma Gaalassa pokannut Cha cha cha-mies Käärijä, 15-vuotisjuhlaansa viettävä Gasellit, norjalainen Dj, tuottaja ja Grammy -ehdokas Tungevaag, räjähtävää live-energiaa huokuva Portion Boys, kotimaisen popin tähti VIIVI sekä intensiivisestä live-esiintymisistä tunnettu Mouhous. Tämän lisäksi RMJ’n lavoilla nähdään ja kuullaan samettiääninen Karri Koira, ainutlaatuista tyyliä huokuva SHRTY, lahjakas biisinikkari Ahti, läpimurtoa kotimaisella musiikkikentälä tekevä rap-duo Jore & Zpoppa, asennetta ja voitontahtoa täynnä oleva Costi, genressään nosteessa oleva tuore duo Axel Kala & Pyrythekid, Penelope-biisistä tunnettu William, uuden aallon kovimpiin nimiin lukeutuva Joe LTaulut-hitillä pankin räjäyttänyt Hugo sekä tiukkaa lavaesiintymistä tarjoileva Turisti.

Jo aiemmin julkaistiin RMJ’n esiintyjiksi Gettomasa, ibe, Sexmane, Cledos , KUUMAAInna, Isac Elliotcostee, Lauri Haav, Jami Faltin sekä Korelon. Nelonen Media Liven ja Teoston yhteisessä Uudet Soundit -kampanjassa, pääsyn RMJ’n lavalle voitti emoräppiä, hyperpoppia ja punkkia musiikissaan yhdistelevä whereismike.

RMJ’ssä kullaan livenä kaikki Spottarin ja kotimaan kentän isoimmat hitit, ohjelmakattaus on huolellisesti suunniteltu. Yleisön on helppo tehdä ostopäätös tulikuuman kattauksen perusteella ja saapua juhannuksena Raumalle, tämä on kirjaimellisesti place to be kaikin tavoin.” iloitsee ohjelmabuukkauksesta vastaava promottori Janne Tamminen.

RMJ-paljastuksia luvassa taas maaliskuussa

”RMJ’ssä on luvassa kovan ohjelmakattauksen lisäksi paljon leipää ja sirkushuveja meidän yleisölle. Maaliskuussa kannattaa olla kuulolla RMJ’n somessa, sillä paljastamme tuolloin muun muassa festarin valovoimaiset juontajat ja RMJ-alueohjelmaa”, lupaa RMJ’n head of production Jonna Pihkala.

Festivaalin kaikki lipputyypit päivälipuista VIP-lippuihin ovat nyt myynnissä keväthintaan. Suositut VIP-paketit sisältävät pääsyn festivaali- ja VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät oma sisäänkäynti festivaalialueelle, ilmainen narikka ja VIP-alueen palvelut, kuten omat ravintolapalvelut sekä WC:t, herkullinen VIP-menu ja vain VIPeille suunniteltua oheisohjelmaa sekä VIP-hostin palvelut. VIPistä on hyvä näkyvyys päälavalle.

RMJ majoituksiin on lisätty uusi majoitustyyppi yleisön pyynnöstä, eli tänä vuonna Otan kentän leirinnässä voi majoittua myös halutessaan vain yhden yön ajan. Eli kolmen yön majoitus ei ole enää pakollista, mikäli ei esimerkiksi ei pääse paikalle kuin yhdeksi yöksi.”, kertoo Pihkala.

Majoitusmyynti on käynnissä myynnissä on monipuolinen tarjonta, josta voi valita osuvimman majoituksen juhannuksen viettoon päivämajoituksesta luksus-glamping vaihtoehtoihin: Rantaleirintä, Otan kentän leirinnän majoitusvaihtoehdot sekä Poroholman lomakeskuksen majoitukset ovat valikoimassa. Raumanmeren Juhannukseen voi ostaa sekä festivaaliliput ja majoituksen samalla kertaa Tiketistä. Rantaleirinnässä majoitutaan telttapaikoin ja Otan kentän leirinnässä on vaihtoehtoja karavaanipaikosta RMJ comfort – ja uunituoreisiin RMJ glamping luksustelttapaketteihin. Poroholman lomakeskuksen majoitusvaihtoehdot löytyvät RMJ nettisivuilta.

Lisätiedot ja hinnat majoitusvaihtoehdoista löytyvät festivaalin nettisivuilta: www.rmj.fi/majoitus  

Tapahtumassa mukana