VIP

Tänä vuonna kannattaa olla VIP – TODELLAKI!

Nosta festarikokemuksesi uudelle tasolle ja nauti siitä VIPPINÄ! RMJ’n VIP-liput tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupisteeseen.

VIP-liput vaihdetaan tapahtuman porteilla check in -pisteessä VIP-passiin ja rannekkeeseen.
Yritys- ja ryhmätilaukset: tapahtumamyynti(a)nelonenmedia.fi

 -Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle 

-VIP passin ja rannekkeen 

-VIP-alueen omat ravintolapalvelut ja wc’t 

-Vain VIP-asiakkaille suunniteltua alueohjelmaa 

-Herkullisen VIP-menun / yksi ruokailu per päivä 

VIP-alue sijaitsee Main Stagen kentällä, tarjoten loistavat näkymät päälavalle. VIPissä on runsaasti katettua tilaa sekä istumapaikkoja. VIP-teltassa sijaitsee VIPin oma baaritiski, teltassa tarjoillaan myös maittava VIP buffet.  

VIPissä on omat wc’t ja  ehostautumispiste wc-alueella.

VIP-vieraille on oma Check in -piste pääportilla. Check in -pisteellä vaihdetaan VIP-pääsylippu VIP -passiin ja rannekkeeseen. Check in -pisteen vieressä sijaitsee myös narikka, johon voit jättää tavaroita säilytykseen festaripäivän ajaksi.

Check In -pisteen aukioloajat: 

Torstaina 20.6. klo 16:00 – 00.30

Perjantaina 21.6. klo 15:00 – 01:00

Lauantaina 22.6. klo 15:15 – 01:00

Vahdettuasi pääsylippusi VIP-passiin ja rannekkeeseen suuntaa pääportista sisään tapahtuma-alueelle, pääportilla on oma sisääntulokaista VIP-vieraille. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

VIP sijaitsee Main Stagen kentällä. 

VIP:ssä viihtyy myös silloin kun päälavalla ei soi, sillä väliajoilla VIP:ssä soittaa DJ.

Hyvän musiikin lisäksi luvassa myös kisailua, visailua ja muuta hauskaa aktiviteettia!

Tarotlukijan juhannusennustukset ja muut tulkinnat torstaina 20.6.:

klo 16.30-17.10

klo 18.15-19.00

klo 20.00-20.50

Kaalimadon Sexy Bingo perjantaina 21.6. klo 18:30

Tule pelaamaan ja voita  huikeita tuotepalkintoja Kaalimadon Sexy bingossa. Bingo alkaa klo 18:30, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle!

MJUUK VIP- tuotekori

MJUUK:in tuotekorilla voit vielä viimeistellä festarilookkisi hiustuotteilla ja sen jälkeen ikuistaa meininkisi RMJ kuvausseinällä.

Onnenpyörä

Ajoittain kannattaa olla VIP -alueella kuulolla, sillä voit kokeilla onneasi pyöräyttämällä onnenpyörää. Onnekkaat voittajat lunastavat itselleen Hetkinen tuotepalkintoja. Onnenpyörän aikataulut:

Torstaina 20.6. klo 16:45-17:00 JA 18:10-18:20

Perjantaina 21.6. klo 16:40-17:00 JA 18:40-19:00

Lauantaina 22.6. klo 15:50-16:10 JA 17:30-17:50

 

TacTic Pelihylly

TacTic pelihyllystä löytyy monia hauskoja pelejä pelattavaksi seurueen kesken. Ottakaa mittaa toisistanne kuka on kovin pelaaja!

HETKINEN SCENT LAB 

Hetkinen ja X RMJ tarjoavat VIP-asiakkaille oman tuoksun teon Hetkinen Scent Labissa veloituksetta. Scent Lab sijaitsee tapahtuma-alueella ja on auki päivittäin porttien aukeamisesta klo 22:00. VIP-asiakkaille jaetaan passien yhteydessä voucher, jolla saa tehdä kustomoidun tuoksun veloituksetta. Huolehdithan, että sinulla on näkyvissä myös VIP-passi ja -ranneke. Ihania hetkiä tuoksujen parissa! 

VIP-ohjelman lisäksi hemmotteluhetkiä on luvassa vippiläisille myös Premium-vessoilla. Hetkisen rauhoittavat käsisaippuat ja kosteusvoiteet takaavat helliä hetkiä iholle festareiden aikana.

Aikataulu ja ohjelma täydentyvät vielä kesän edetessä.

RMJ’n VIPistä on mahdollista ostaa seurueellesi pöytävaraus. Pöytävaraukset on minimissään 6 henkilölle. Kysy tarjousta seurueellesi sähköpostitse: tapahtumamyynti(a)nelonenmedia.fi 

 

Pöytävarauksia on myynnissä vain rajallinen määrä.  

VIPissä palvelee VIP Host Finlandin VIP Hostit, jotka pitävät huolen että festaripäiväsi sujuu mutkattomasti. VIP Hostit auttavat jos sinulla tulee kysyttävää VIPin palveluista ja heidän puoleen voi kääntyä asiassa kuin asiassa! VIP Hostit myyvät myös seurueille pulloja jaettavaksi pöytiin.

Tapahtumassa mukana