RMJ FESTARI-INFO

Kesän suurimpia beach festareita bailataan Raumalla TÄLLÄ VIIKOLLA!🌴☀ Tässä käytännön info RMJ-kuplaan hyppääville; lue nämä niin sun festarikokemus sujuu asteen mutkattomammin💃

Saapuminen

Juhannuksen place to be sijaitsee Raumalla, tarkemmin Otanlahden rannalla Raumalla osoitteessa Urheilukatu 22, 26100 📍 Paikalle pääsee helposti monellakin kulkupelillä; kävellen, autolla, bussilla ja nyt myös VR:n RMJ junalla!

Tsekkaa junien tarkemmat infot ja aikataulut sekä muut tärkeät infot saapumisesta osoitteesta https://rmj.fi/info/saapuminen/

Liput ja sisäänpääsy

Jos liput vielä puuttuu, suosittelemme toimimaan NYT👉 osa lipputyypeistä on jo SOLD OUT! Liput löytyvät osoitteesta https://rmj.fi/liput/

Pääsylippuja voi ostaa vielä tapahtuman porteilta, ellei tapahtuma ole loppuunmyyty.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. VIP-liput vaihdetaan VIP-passiin ja rannekkeeseen (VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle).

Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita.

Katso tarkemmat ohjeet rannekkeenvaihtoon netistä https://rmj.fi/info/liput-ja-sisaanpaasy/

RMJ- somessa

Muista ottaa seurantaan RMJ:n somekanavat Facessa ja Instassa @raumanmerenjuhannus ja tiedät mitä tapahtuu😎

Tägää festaria aktiivisesti postauksiin ja käytä hästägiä #rmj23 - luvassa saattaa olla yllätyksiä 😉

Kielletyt esineet

Katso listaus kielletyistä esineistä ja asioista osoitteesta https://rmj.fi/info/turvallisuus/

Aluekartta

Aluekartta on nähtävissä nettisivuilla osoitteessa https://rmj.fi/info/palvelut-ja-tilat/

Aikataulu

RMJ:n aikataulut löytyvät osoitteesta https://rmj.fi/aikataulut/

Ikäraja K-18

RMJ:n ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan.

Narikka

Festarin portilla toimii koko festivaalin ajan maksullinen narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen. Narikan hinta on 3 € ja siellä käynti maksaa 3 €.

Ruoka- ja juomapalvelut

RMJ:ssä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Valikoimasta löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja ja suurin osa annoksista saatavilla myös gluteenittomana!

Tutustu ruokakojuihin ja vaihtoehtoihin osoitteessa https://rmj.fi/info/palvelut-ja-tilat/

Janottaako?🍹 RMJ’stä löytyy laaja valikoima erilaisia virvokkeita joka makuun! Festarialueen tarjoiluun kuuluu niin erikoisoluita, viinejä ja kuohuvaa sekä drinkkejä ja coctaileja. Valikoimassa myös allkoholittomia vaihtoehtoja.

Maksuvälineet

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Suosittelemme lähimaksun käyttöä.

Tölkkipantti

RMJ:ssä on käytössä tölkki- ja pullopantti. Pantti on 1 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin/pullon myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä/pulloja.

Kierrätys

Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Vesipiste

Yhden tyhjän läpinäkyvän muovisen max. 0,5 l vesipullon tuominen alueelle on sallittu. Alueella on vesipisteitä, joista vesipulloa saa täytettyä.

Majoitus

Majoittumiseen löytyy monia vaihtoehtoja👉 RMJ:n festarialueen välittömästä läheisyydestä löytyy varmasti majoitus joka makuun!

  • RMJ Rantaleirintä festarialueen viereisellä hiekkarannalla, mistä voit ostaa paikan omaa telttaa varten.
  • RMJ Karavaani- ja teltta-alue festarialueen viereisellä urheilukentällä, myynnissä karavaanipaikat, omat telttapaikat sekä valmiit telttapaketit.
  • Poroholman Lomakeskus on tasokas lomakeskus festarialueen vieressä. Myynnissä sähköllisiä ja sähköttömiä karavaanipaikkoja, telttapaikkoja sekä mökkejä.

Lue tarkemmat infot ja tärkeät tiedot majoituksesta ja leirinnästä osoitteesta https://rmj.fi/info/majoitus/

Valokuvaus ja media

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valo- ja videokuvaajat👉 kuvattua materiaalia voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin – markkinointi, sosiaalinen media ja nettisivut – Nelonen Media Liven tapahtumien yhteydessä. Vältäthän valo- ja videokuvaajia tai pyydät, etteivät he kuvaa sinua, jos et halua että sinua kuvataan. Kiitos yhteistyöstä.

Jatkot

RMJ’n viralliset jatkot bailataan Dominossa. Jatkojen hosteina toimii Yasu Benjamin ja Musta Barbaari. Kovimmat bilebiisit takaa DJ Rasse, Sam On Da Track, Gas Gas sekä DJ Sweedy!

Jatkot joka päivä klo 23-05

Lippujen hinnat:
Jatkolippu 10€
To-La jatkot 25€
Pe-La VIP 35€
To-La VIP 50€
* VIP-jatkolipulla olet oikeutettu jonon ohitukseen sekä pääsyyn VIP-alueelle, jossa oma baaritiski.
RMJ’n VIP lipulla olet oikeutettu ilmaiseen sisäänpääsyyn ja jonon ohitukseen jatkoille.

Jäikö kysyttävää? Paljon lisäinfoa löytyy RMJ:n nettisivuilta https://rmj.fi/

Tapahtumassa mukana