Majoitus

TELTTAILUA, MÖKKEILYÄ TAI MATKAILUAUTOPAIKKAA, JUHANNUKSEN PARHAAT BILEET ALKAA LEIRINNÄSTÄ!

LEIRINTÄALUELIPUT KESÄLLE 2024 MYYNNISSÄ NYT TIKETISSÄ.

Rauman Otanlahden ympäristö tarjoaa upeat puitteet leirintäalueelle. Ota aurinkoa tai pulahda maauimalassa festarikarkeloiden välissä ja yövy legendaaristen bileiden jälkeen valitsemallasi majoitusalueella. RMJ’n festarialueen välittömästä läheisyydestä löytyy majoitusta joka makuun. Katso leirintäalueiden kartta täältä.

 • RMJ Rantaleirintä festarialueen viereisellä hiekkarannalla, mistä voit ostaa paikan omaa telttaa varten.
 • RMJ Otan kentän leirintä festarialueen viereisellä urheilukentällä, myynnissä karavaanipaikat, omat telttapaikat sekä valmiit telttapaketit.
 • Poroholman Lomakeskus on tasokas lomakeskus festarialueen vieressä. Myynnissä sähköllisiä ja sähköttömiä karavaanipaikkoja, telttapaikkoja sekä mökkejä.

Majoitusalueille pääsee vain henkilökohtaisella majoitusrannekkeella, joka vaihdetaan majoitusalueen portilla saapuessasi alueelle. Majoitusrannekkeen lisäksi sinulla tulee olla ostettuna valitsemasi majoituspaikka (teltta-, matkailuauto- tai asuntovaunupaikka). Majoituspaikan henkilömäärää ei ole rajoitettu.

Suosittelemme ostamaan majoituspaikan ennakkoon, majoituspaikkoja on myynnissä portilla vain, mikäli paikkoja ei ole myyty ennakosta loppuun!

Jokaisen majoitusalueen majoitusrannekkeella pääsee vapaasti kulkemaan kaikilla majoitusalueilla.

 • Majoitusaika on torstaista klo 13.00 – sunnuntaihin klo 12.00.
 • Paikka tulee luovuttaa siivottuna.
 • Rantaleirintään ja Poroholman Lomakeskukseen on myynnissä vain yhden hintaisia majoituspaikkoja ja majoitusrannekkeita, jotka ovat voimassa koko festivaalin ajan torstaista sunnuntaihin. Uutuutena tänä vuonna Otan kentän leirinnässä on mahdollisuus majoittua vain 1 yö omalla teltalla! Osta tällöin päiväkohtainen majoitusranneke sekä päiväkohtainen telttapaikka.
 • Jokaisella majoittujalla tulee olla majoituspaikan lisäksi ostettuna henkilökohtainen majoitusranneke, majoitusrannekkeet eivät sisälly majoituspaikan hintaan.
 • Majoituspaikan henkilömäärää ei ole rajoitettu, voit itse päättää montako henkilöä ostamaasi paikkaan majoittuu. Majoittujien määrää ei tarvitse tietää majoituspaikkaa ostaessa.
 • Jokaisella majoittujalla tulee olla ostettuna RMJ’n festarilippu, joka on voimassa tapahtuman loppuun saakka, lukuunottamatta Otan kentän päiväkohtaisia telttapaikkoja. Mikäli sinulla on päiväkohtainen telttapaikka, tulee sinulla olla RMJ festarilippu kyseiselle päivälle. Festari- sekä majoitusranneke tarkistetaan majoitusalueelle saapuessa.

RMJ Rantaleirintä
(Suvitie 3)

Leiriydy omassa teltassa meren äärellä hiekkarannalla. Rantaleirinnästä on oma portti festarialueelle. Rantaleirinnän majoittujilla on käytössä viereisen maauimalan siistit sisäsuihkut ja wc-tilat. Maauimalan yhteydessä toimiva Beach Bar & Terrace palvelee leiriytyjiä nälän tai janon yllättäessä.

Auton saat pysäköityä rantaleirinnän välittömään läheisyyteen, parkkipaikat myynnissä erikseen. Ostathan myös parkkipaikan ennakkoon, paikkoja rajoitetusti.

Tälle alueelle ei ole saatavissa sähköpaikkoja.

Rantaleirinnän paikat myynnissä tiketissä.

Hinnat:

Majoitusranneke … 25€ (=henkilömaksu alueelle. Jokaisella majoittujalla oltava majoitusranneke!)
Normaali telttapaikka (noin 2 x 2m) … 55€
Iso telttapaikka (max. 3,5 x 3,5m) … 69€
Parkkipaikka … 35€

Lisätietoja Rantaleirinnän palveluista ja käytännön infoa tulossa alkukeväästä.

RMJ Otan kentän leirintäalue
(Urheilukatu 22)

Majoitu festarialueen vieressä, päälavan takana yleisurheilukentällä. Yhdistetyllä karavaani- ja teltta-alueella on omat suihkut ja wc:t. Otanlahden maauimalan Beach Bar palvelee karavaanareita nälän tai janon yllättäessä festarialueen ollessa vielä suljettuna. Matkaa Beach Barille jalkaisin on noin 800 metriä. Matkaa lähimpään kauppaan noin 500 metriä.

Otan kentän leirintään on myynnissä myös kahta erilaista valmistelttapakettia. Valmistelttapaketti takaa sujuvan ja mukavan leirintäkokemuksen!

RMJ Comfort -telttapaketti
Viime vuodelta tutuksi tulleet RMJ Comfort teltat on puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa. Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

Uutuus! RMJ Glamping luksustelttapaketti
Glamping rantautuu RMJ’hin! Kokeile luksustelttailua ja varaa RMJ Glamping luksustelttapaketti. RMJ Glamping luksustelttapaketti on sisustettu luksusteltta, joka sisältää muun muassa sängyt petivaatteineen ja lakanoineen kahdelle, sekä muuta kalustusta ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita, mukaan lukien pyykkinaru. Luksusteltta on lähtökohtaisesti kahdelle henkilölle, mutta lisämaksusta teltassa voi majoittua maksimissaan 4 henkilöä.  Ahdasta ei tule, sillä teltan keskikorkeus on jopa 3 metriä, ja pohjan pinta-ala 19m2. Luksusteltta on lukittavissa ja hintaan sisältyy yhden auton parkkipaikka leirinnän parkkialueelta.  Tämän mukavampaa leiriytymistä saa hakea!

Otan kentän leirintäalueelle ei ole saatavissa sähköpaikkoja.

Otan kentän leirintäpaikat myynnissä tiketissä.

Hinnat:

Majoitusranneke 3pv … 25€ (=henkilömaksu alueelle. Jokaisella majoittujalla oltava majoitusranneke!)
Päiväkohtainen majoitusranneke … 15€
Normaali telttapaikka (noin 2 x 2m) … 55€
Päiväkohtainen telttapaikka … 25€
Iso telttapaikka (max. 3,5 x 3,5m) … 69€
Parkkipaikka … 35€
Matkailuautopaikka … 52€
Matkailuautopaikka iso … 82€
Asuntovaunu + vetoautopaikka … 62€

RMJ Comfort -telttapaketti … 375€
Sängyt RMJ Comfot -telttapakettiin … 25€ / kpl
RMJ Glamping luksustelttapaketti (2hlö) … 495€
Lisähenkilöt RMJ Glamping luksustelttapakettiin … 140€ / hlö

Lisätietoa Otan kentän leirinnän palveluista ja käytännön infoista tulossa alkukeväästä.

Poroholman lomakeskus
 (Poroholmantie 8)

Majoitu viiden tähden leirintäalueella, festarialueen vieressä. Poroholmassa on omat vessat, sisäsuihkut sekä ravintolapalveluita. Poroholmassa voit majoittua laadukkaasti, upeissa puitteissa. Lue lisää alueesta: poroholma.fi

Tälle alueelle on ostettavissa myös sähköpaikat.

 • Majoitusranneke … 25€ (=henkilömaksu alueelle. Jokaisella majoittujalla oltava majoitusranneke!)
 • Matkailuautopaikka … 112€
 • Asuntovaunu + vetoautopaikka … 132€
 • Normaali telttapaikka (2x2m) … 92€
 • Iso telttapaikka … 102€
 • Sähköpaikka matkailuajoneuvoon … 29€
 • Paikoitusmaksu henkilöautolle … 42€

Paikat myynnissä tiketissä, lukuunottamatta mökkejä, joiden varaukset suoraan info@proholma.fi. Kaikki Poroholman lomakeskuksen majoitukseen liittyvät kysymykset: info@poroholma.fi


Tapahtumassa mukana