Liput ja sisäänpääsy

RMJ:n festariliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Edellytämme kaikilta festivaalille tulijoilta sitoutumista turvallisemman tilan periaatteisiimme. Löydät ne täältä.

Mikäli haluat vaihtaa ostamasi lipun esimerkiksi tapahtuman toisen päivän lipuksi tai korottaa ostamaasi lippua toiseen lipputyyppiin, olethan yhteydessä lippukauppaan, josta lipun olet ostanut.

HUOM! Festivaalin lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin.

VIP-lippu sisältää

 • VIP-passin ja rannekkeen
 • Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
 • VIP-alueen omat ravintolapalvelut, sekä WC:t
 • Monipuolisen VIP-Menun
 • Vain VIPeille suunniteltua oheisohjelmaa VIP-alueella
 • VIP-hostit pitävät asiakkaista huolta VIP-alueella
 • Etu jatkolipuista: sisäänpääys VIP-passilla ja rannekkeella jonon ohi, jatkolippu hintaan 5€ (norm. 10€)

Lue lisää VIPin palveluista täältä.

Kaikki pääsyliput vaihdetaan porteilla rannekkeenvaihtopisteessä rannekkeisiin. VIP-liput vaihdetaan VIP-passiin ja rannekkeeseen. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan, sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteestä. Rannekkeita ei vaihdeta ennakkoon.

 • Torstaina vaihdetaan:
  3 päivän lippuja ja torstain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja torstain VIP-lippuja
 • Perjantaina vaihdetaan:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja, perjantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja perjantain VIP-lippuja
 • Lauantaina vaihdetaan:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja ja lauantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja lauantain VIP-lippuja

 

Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita.

Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan vaihtotilanteessa myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

Tapahtuman rannekkeenvaihtopiste on avoinna pääporteilla seuraavasti:

Torstaina 20.6. klo 16:00 – 00:00

Perjantaina 21.6. klo 15:00 – 00:30

Lauantaina 22.6. klo 15:15 – 00:30

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana