Palvelut ja tilat

FESTIVAALIALUE

Festivaalialueen sisäänkäynnillä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavaroitasi säilytykseen. Narikan hinta 3€ / käynti.

Narikka palvelee festivaalipäivinä seuraavasti:

To 22.6. klo 16:00 – 02:00

Pe 23.6. klo 15:00 – 02:30

La 24.6. klo 15:00 – 02:30

Tapahtuman löytötavarat viedään narikkaan, ja tapahtuman jälkeen ne toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun.

Tapahtuman festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valo- ja videokuvaajat. Tapahtumassa kuvattua materiaalia voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin – markkinointi, sosiaalinen media ja nettisivut – Nelonen Media Liven tapahtumien yhteydessä. Vältäthän valo- ja videokuvaajia tai pyydät, etteivät he kuvaa sinua, jos et halua että sinua kuvataan. Kiitos yhteistyöstä.

Myös media kuvaa festareilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Suosittelemme lähimaksun käyttöä.

RMJ’n alueelta löytyy latausasemia, joilta voit vuokrata matkalaturin eli powerbankin.
Latausasemia löydät leirintäalueilta Rantaleirintä sekä Teltta-/Karavaanileirintä
Tapahtuma-alueelta latausasemia löydät Ruokaisteiden läheisyydessä olevasta valkoisesta teltasta sekä VIP-alueen teltasta.

Aloita lataamalla sovellus osoitteesta www.lectogo.com/app.

1. Etsi asema ja skannaa aseman QR-koodi.
2. Ota powerbank ja lataa puhelimesi.
3. Lataus valmis? Palauta powerbank latausasemaan

Hinta: 5€ / tunti

Jos virtapankkia ei palauteta, sinulta veloitetaan 50€.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen support@lectogo.com

Useiden anniskelu- ja ruokapisteiden lisäksi RMJ’ssä palvelevat mm. jätskikioski, lävistys- ja korupiste ja ForFunin aktiviteettipiste. Myynnissä myös muita festivaalituotteita!

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta.

Tapahtuman jälkeisenä maanantaina kaikki löytötavarat toimitetaan Suomen löytötavarapalveluun ja ovat tiedusteltavissa maanantaina 26.6. klo 10.00 alkaen.

Suomen Löytötavarapalvelu
Viilarinkatu 5, 20320 Turku
Puh 06 0003391
Avoinna ark. 9-17.00 la 9-14.00
www.found.fi

 

 

KIERRÄTYS & YMPÄRISTÖ

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen alueella on kielletty turvallisuus- ja hygieniasyistä. Voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

RUOKA JA JUOMA

RMJ:ssä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja. 

Janottaako? RMJ’stä löytyy laaja valikoima erilaisia virvokkeita joka makuun!

Festarialueen tarjoiluun kuuluu niin erikoisoluita, viinejä ja kuohuvaa sekä drinkkejä ja coctaileja. Valikoimassa myös allkoholittomia vaihtoehtoja.

Royal Grill

Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Makkaraperunat G, L

Kebabsetti G, L

Kanakebabsetti G, L

Seitansetti V, L

Specialsetti L, saatavilla G

 

Burger Beast

Maukkaita artesaaniburgereita ihanilla täytteillä. Kuohkean perunabriossin sisällä nauta- tai vegepihvi sekä maukkaat kastikkeet ja tietenkin tuoreet kasvikset. Nam!

Juustoburger VL, saatavilla G, L

Chiliburger VL, saatavilla G, L

BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L

Vegeburger VL, saatavilla G, L

 

Kanavaanari

Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kanavaanari tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisen, salaatin ja combolautasen muodossa. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti, ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box.

Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L

Original Chicken Burger VL, G, L

Fresh Chicken Salad G, M

Fried Chicken Plate G, M

Double Chicken Box G, M

 

Premium Asian Food

Autenttisia aasialaisia herkkuruokia perinteiseen tapaan. Annokset riisillä tai nuudeleilla, kanan tai tofun kera, raikkaita kasviksia unohtamatta!

 

Orange Chicken riisin kera L,M

Kana Kung Po; maapähkniöiden, paprikoiden ja riisin kera L,M

Paistettua nuudelia kanalla L,M

Sitruskanaa Kambodzalaisella vivahteella riisin kera G,L

Herkkusieni Tofu Curry-kookoskastikkeella G,L,M,V

Kasvisruokaa kauden vihanneksilla G,L,M,V

 

Street Pitas

Street foodia välimerellisellä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja täytettynä kebabilla, kanakebabilla, seitankebabilla tai falafelilla. Raikkaat ja tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Annokset saatavilla myös salaatteina.

Meat kebab L, saatavilla G, M

Kanakebab L, saatavilla G, M

Falafel L, saatavilla G, M, V

Seitankebab L, saatavilla M, V

 

Tapahtumassa mukana