Palvelut ja tilat

FESTIVAALIALUE

Festivaalialueen sisäänkäynnillä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavaroitasi säilytykseen. Narikka maksu on 4€ ja veloitamme jokaisesta narikka käynnistä.

Narikka on avoinna seuraavasti:

Torstaina 20.6. klo 16.00 – 02.00

Perjantaina 21.6. klo 15.00 – 02.30

Lauantaina 22.6. klo 15.15 – 02.30

 

 

Tapahtuman festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valo- ja videokuvaajat. Tapahtumassa kuvattua materiaalia voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin – markkinointi, sosiaalinen media ja nettisivut – Nelonen Media Liven tapahtumien yhteydessä. Vältäthän valo- ja videokuvaajia tai pyydät, etteivät he kuvaa sinua, jos et halua että sinua kuvataan. Kiitos yhteistyöstä.

Myös media kuvaa festareilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Suosittelemme lähimaksun käyttöä.

RMJ’n alueelta löytyy latausasemia, joilta voit vuokrata matkalaturin eli powerbankin.
Latausasemia löydät leirintäalueilta Rantaleirintä sekä Otan kentän leirintä
Tapahtuma-alueelta latausasemia löydät Ruokapisteiden läheisyydessä olevasta valkoisesta teltasta sekä VIP-alueen teltasta.

Aloita lataamalla sovellus osoitteesta www.lectogo.com/app.

1. Etsi asema ja skannaa aseman QR-koodi.
2. Ota powerbank ja lataa puhelimesi.
3. Lataus valmis? Palauta powerbank latausasemaan

Hinta: 5€ / tunti

Jos virtapankkia ei palauteta, sinulta veloitetaan 50€.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen support@lectogo.com

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta.

Festivaalin jälkeen löytötavaroista vastaa Satakunnan Löytötavaratoimisto. Heihin voi olla yhteydessä puhelimitse numeroon 0600 14111 tai vierailla paikan päällä osoitteessa Isolinnankatu 7, 28100 Pori. Löytötavaratoimisto voi myös tarvittaessa postittaa hukkuneet tavarat noutajan maksaessa postikulut.

 

KIERRÄTYS & YMPÄRISTÖ

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen alueella on kielletty turvallisuus- ja hygieniasyistä. Voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Tapahtumassa mukana