Palvelut ja tilat

FESTIVAALIALUE

Vuoden 2024 aluekartta julkaistaan myöhemmin.

Festivaalialueen sisäänkäynnillä on maksullinen narikka, johon voit jättää tavaroitasi säilytykseen. Narikan hinta 3€ / käynti.

Tapahtuman festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valo- ja videokuvaajat. Tapahtumassa kuvattua materiaalia voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin – markkinointi, sosiaalinen media ja nettisivut – Nelonen Media Liven tapahtumien yhteydessä. Vältäthän valo- ja videokuvaajia tai pyydät, etteivät he kuvaa sinua, jos et halua että sinua kuvataan. Kiitos yhteistyöstä.

Myös media kuvaa festareilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käyvät käteinen ja maksukortit. Suosittelemme lähimaksun käyttöä.

Lisätietoa myyntikojuista tulossa myöhemmin

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta.

 

KIERRÄTYS & YMPÄRISTÖ

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen alueella on kielletty turvallisuus- ja hygieniasyistä. Voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

RUOKA JA JUOMA

RMJ:ssä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja. 

Janottaako? RMJ’stä löytyy laaja valikoima erilaisia virvokkeita joka makuun!

Festarialueen tarjoiluun kuuluu niin erikoisoluita, viinejä ja kuohuvaa sekä drinkkejä ja coctaileja. Valikoimassa myös allkoholittomia vaihtoehtoja.

Lisätietoja ruokatarjonnasta tulossa myöhemmin

Tapahtumassa mukana