UKK- Usein kysytyt kysymykset

Raumanmeren Juhannus juhlitaan juhannuksena 23.-25.6.2022! Kiitos kaikille lipunostaneille ja lipun säilyttäneille 💜

RMJ järjestetään merenrannalla Otanlahdessa Raumalla osoitteessa Urheilukatu 22, 26100 Rauma (Google maps).

 

 

RMJ ohjelma on julkaistu! RMJssä kattauksessa mukana liuta kotimaisia nimiä sekä kansainvälisiä elektronisen musiikin huippuartisteja. Tsekkaa koko ohjelma täältä.

RMJ 2020 ja 2021 teltta – tai karavaanilippu sekä Poroholman teltta- ja karavaanipaikkalippu kelpaa myös ensi vuoden Raumanmeren Juhannukseen. Mikäli haluat majoittua jo ostamallasi RMJ-teltta- tai karavaanilipulla ensi vuoden tapahtumassa, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.  Pääset voimassa olevalla 2020 tai 2021 lipulla sisään 2022 Raumanmeren Juhannuksen teltta- ja karavaanialueelle. Tai vaihtoehtoisesti voit hakea majoituslipun rahat takaisin. Teltta- ja karavaanipaikkojen liput palautetaan asiakkaalle Tiketin palautusjärjestelmän kautta.

Tiketti: Tiketti lähettää sähköpostin jokaiselle teltta- tai karavaanililipun ostaneelle, jotka ovat oston yhteydessä antaneet sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa katso ohjeet palautuksiin tapahtumasivulta www.tiketti.fi/rmj2021

Poroholman kautta varatuista mökeistä ole suoraan yhteydessä Poroholmaan.

Liput myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Liput liikkuvat nyt erittäin vauhdikkaasti! Suosittelemme ostamaan liput mahdollisimman pian.

Vuodelle 2020 tai 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 RMJhin sellaisenaan! Jos siis haluat osallistua jo ostamallasi lipulla vuoden 2022 tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 RMJhin.

Huom! Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa vain lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2020 tai 2021 perjantain päivälippu, pääset lipulla sisälle RMJhin 2022 perjantaina 3.6.

Lippujen vaihtomahdollisuus on umpeutunut.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Tapahtumassa mukana