UKK- Usein kysytyt kysymykset

Raumanmeren Juhannus juhlitaan taas 23.-25.6.2022. Vuoden 2021 festivaalia ei voida järjestää. Osta lippusi jo nyt ja tuet RMJ -festarin kirkasta tulevaisuutta! Iso käsi jokaiselle lipun ostaneelle!

RMJ 2020 tai 2021 -lippu kelpaa lippuna ensi vuoden tapahtumaan Jos haluat osallistua jo ostamallasi RMJ-lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Raumanmeren Juhannukseen.

Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa tai kolmantena vaihtoehtona voit lunastaa ostamasi RMJ-lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle. Alla ohjeet lippukauppasi rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa

Saat tehdä päätöksen lipun säilyttämisestä RMJ 2022 ohjelmajulkaisun jälkeen, eli sinun ei tarvitse päättää sokkona, haluatko bailata ensi kesänä.  Viimeinen lippujen palautuspäivä ilmoitetaan RMJ 2022 julkaisun yhteydessä.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/rmj

Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/rmj

Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Siirrämme kaikki RMJ’n somesta lipun voittaneet automaattisesti 2022 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2022 toukokuussa. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

Jos olet jo saanut voittolippusi sähköpostiin, lippu käy sellaisenaan Raumanmeren Juhannukseen 2022 eikä vaadi sinulta mitään toimia.

RMJ’tä ei järjestetä 2021, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa. 

RMJ  juhlitaan juhannuksena 23.-25.6.2022 kolmipäiväisenä Otanlahden Rantapuistossa. Ohjelmaa julkaistaan tämän vuoden aikana.

RMJ 2020 ja 2021 teltta – tai karavaanilippu sekä Poroholman teltta- ja karavaanipaikkalippu kelpaa myös ensi vuoden Raumanmeren Juhannukseen. Mikäli haluat majoittua jo ostamallasi RMJ-teltta- tai karavaanilipulla ensi vuoden tapahtumassa, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.  Pääset voimassa olevalla 2020 tai 2021 lipulla sisään 2022 Raumanmeren Juhannuksen teltta- ja karavaanialueelle. Tai vaihtoehtoisesti voit hakea majoituslipun rahat takaisin. Teltta- ja karavaanipaikkojen liput palautetaan asiakkaalle Tiketin palautusjärjestelmän kautta.

Tiketti: Tiketti lähettää sähköpostin jokaiselle teltta- tai karavaanililipun ostaneelle, jotka ovat oston yhteydessä antaneet sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa katso ohjeet palautuksiin tapahtumasivulta www.tiketti.fi/rmj2021

Poroholman kautta varatuista mökeistä ole suoraan yhteydessä Poroholmaan.

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi ja ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tiedotamme 2022 RMJ’stä heti, kun mahdollista.

Tapahtumassa mukana