MAJOITUS

social_facebook      social_insta      social_yt

RMJ:stä löydät majoituksen joka makuun. Rauman Otanlahti tarjoaa upeat puitteet leirintäalueelle hiekkarannan tuntumassa ja Raumanmeren juhannus takaa kesän parhaat yöunet! Pulahda mereen uimaan keikkojen välissä, ota aurinkoa tai vaikka päiväunet hiekkarannalla ja yövy legendaaristen bileiden jälkeen valitsemallasi RMJ:n leirintäalueella! Katso paras majoitusvaihtoehto sinulle ja ystävällesi Suomen suurimpaan juhannusjuhlaan!

Alta näet RMJ:n järjestämän Premium majoituksen huolettomat vaihtoehdot, jossa voit valita valmiin Premium teltan tai Premium majan. Majoitus on siis valmiina sinua odottamassa. Premium alueelle on oma majoitusranneke, joka takaa alueelle pääsyn.

Toisena vaihtoehtona on Poroholman järjestämän Festarimajoituksen monipuoliset vaihtoehdot omatoimiselle, joissa valittavanasi on useita alueita. Voit tuoda mukana mm. oman teltan, ostaa karavaanipaikan, venepaikan tai pysäköinnin. Alueille valitaan aina oma henkilömaksu, joka takaa alueelle pääsyn. Tutustu vaihtoehtoihin alla tai katso kaikki Poroholman Festarimajoituksen vaihtoehdot täältä: http://www.poroholma.fi/festarimajoitus/ 

Tustustu juhannuksen monipuolisiin leirintämahdollisuuksiimme!

RMJ PREMIUM TELTTA

ALK.

99€

TELTTAPAIKKA 99 € (+ majoitusranneke / hlö)

MAJOITUSRANNEKE 45 € /koko juhannuksen ajalta

PREMIUM MAJOITUSALUE SISÄLTÄÄ

Sijaitsee aivan festivaalialueen kyljessä upean Otanlahden hiekkarannan kyljessä. Alueelta suora sisäänkäynti festivaalialueelle. 3 henkilölle valmiiksi koottu teltta. (Otathan huomioon että jos telttaan halutaan paljon tavaroita sisälle on se optimaalisin 2 henkilölle.)

Oma WC-alue  |  Omat suihkutilat

Esimerkkihinta kolmelta hengeltä: Premium teltta 3-hengelle 99€ + 3 hengen 3-päivän Premium majoitusranneke (3x45€) = 234€.

LIPUT MYÖS MYYNNISSÄ PORTILTA !

(Huom! niin kauan kuin telttoja riittää) 

RMJ BUNGALOW

ALK.

295€

RMJ BUNGALOW 295 € (+ majoitusranneke / hlö)

MAJOITUSRANNEKE 45 € /koko juhannuksen ajalta

UUTUUS!

Koe todellinen rantafiilis! Teltasta astetta luksuksempaa: Valmiiksi rakennettu teltta puulattialla ja pedeillä. Bungalow tarkoitettu max 3 hengelle, mutta mukavin kahdelle majoittujalle. Alueelta suora sisäänkäynti festivaalialueelle.

Esimerkkihinta kahdelta hengeltä: RMJ BUNGALOW 295€ + 2 hengen 3-päivän Premium majoitusranneke (2x45€) = 385€.

LOPPUUNMYYTY!!

RMJ PREMIUM MAJA

ALK.

399€

RMJ MAJA 399 € (+ majoitusranneke / hlö)

MAJOITUSRANNEKE 45 € /koko juhannuksen ajalta

Premium majoituksen helmi: Pistorasialla ja patjoilla varustettu pieni puumökki neljälle hengelle upealla Otanlahden hiekkarannalla. Alueelta suora sisäänkäynti festivaalialueelle. Mökin oven saa lukkoon (lukon saa panttia vastaan) ja oven sisäpuolella on salpa. (Huom! Maja ei sisällä tyynyjä ja peittoja!)

Esimerkkihinta neljältä hengeltä: RMJ maja 399€ + 4 hengen 3-päivän Premium majoitusranneke (4x45€) = 579€.

LOPPUUNMYYTY !!

RMJ PREMIUM MAJOITUSRANNEKE

ALK.

15€ /hlö

3-PÄIVÄN PREMIUM MAJOITUSRANNEKE 45€ / hlö

2-PÄIVÄN PREMIUM MAJOITUSRANNEKE 30€ / hlö

YHDEN PÄIVÄN PREMIUM MAJOITUSRANNEKE 15€ / hlö

Tämä lippu vaihdetaan Premium majoitusrannekkeeseen, joka mahdollistaa pääsyn RMJ Premium majoitusalueelle 22.-24. kesäkuuta 2017. Ranneke tulee olla kaikilla, jotka majoittuvat RMJ -Premium majoituksessa. Majoitusrannekkeen lisäksi, sinun tulee ostaa joku RMJ -Premium majoituksen vaihtoehdoista, esim. Premium teltta tai RMJ Maja. Majoitusrannekkeet ovat aina majoitusaluekohtaisia.

MAJOITUSALUEET SISÄLTÄVÄT:

WC:t  |  Suihkut  |  Kioskit ja ruokapisteet  |  Aluevalvonnan

LIPUT MYYNNISSÄ MYÖS PORTILTA! 

KAPPELISALMEN LEIRINTÄALUE

TELTTAPAIKKA ALK.

35€

NORMAALI TELTTAPAIKKA 3 VRK ALK. 35€

ISO TELTTAPAIKKA 3 VRK ALK. 65€

PYSÄKÖINTI 3 VRK ALK. 35€

HENKILÖMAKSU 3 VRK ALK. 35€

Majoituspaikan hinta ei sisällä henkilömaksuja. Jokaisen majoittujan on maksettava henkilömaksu. Majoittujien määrää ei tarvitse tietää paikkaa varatessa. Majoittujien henkilömaksut voi ostaa ennakkoon, tai maksaa vasta alueelle saapuessa.

ALUEEN TIEDOT:

Matkaa konserttialueelle 400 metriä. Sisävessat ja suihkut, myös bajamajoja. Ravintola.

POROHOLMAN LOMAKESKUS

MATKAILUAUTOPAIKAT

MATKAILUVAUNUPAIKAT

TELTTAPAIKAT

VENEPAIKAT

PYSÄKÖINTI

Majoitu Poroholman lomakeskuksen monipuolisissa vaihtoehdoissa. Majoituspaikan hinta ei sisällä henkilömaksuja. Jokaisen majoittujan on maksettava henkilömaksu 15 €/yö. Majoittujien määrää ei tarvitse tietää paikkaa varatessa. Majoittujien henkilömaksut voi ostaa ennakkoon, tai maksaa vasta alueelle saapuessa.

ALUEEN TIEDOT:

Sisävessat ja suihkut. Ravintoloita ja kauppa. Veneväylän ja paikkojen syvyys 2,5 metriä.

UNAJAN LEIRINTÄALUE

TELTTAPAIKKA ALK.

40€

NORMAALI TELTTAPAIKKA 5 VRK ALK. 40€

ISO TELTTAPAIKKA 5 VRK ALK. 80€

MATKAILUAUTOPAIKKA 5 VRK ALK. 40€

MATKAILUVAUNUPAIKKA JA VETOAUTOPAIKKA 5 VRK ALK. 60€

ERIKOISAJONEUVOPAIKKA  5 VRK ALK. 100€

PAIKOITUS 5 VRK ALK. 35€

HENKILÖMAKSU 5 VRK ALK. 35€

Unaja on puistoalue valtatie 8 varrella. Majoittua voi rauhassa jo aikaisemmin viikolla ja majoitusaika on 5 vrk. Majoituspaikan hinta ei sisällä henkilömaksuja. Jokaisen majoittujan on maksettava henkilömaksu 15 €/yö. Majoittujien määrää ei tarvitse tietää paikkaa varatessa. Majoittujien henkilömaksut voi ostaa ennakkoon, tai maksaa vasta alueelle saapuessa.

ALUEEN TIEDOT:

Matkaa konserttialueelle 8 kilometriä. Alueelta non-stop bussikuljetus: Unaja–konserttialue–Unaja, 5 €/suunta. Sisävessat ja suihkut. Alueelle saa tuoda lemmikkieläimiä ja huonekaluja.

RYHMÄMAJOITUS

ALK.

165€

Ryhmämajoitus kunnostetussa historiallisessa tiilirakennuksessa osoitteessa Myllymäenkatu 3. Majoituksen hintaan sisältyy majoituspaikka, ohut patja, suihkujen ja wc:n käyttö. Ei erillistä henkilömaksua.

ALUEEN TIEDOT:

Vartioitu alue. Ei erillistä henkilömaksua. Matkaa konserttialueelle 1 kilometriä. Sisävessat ja suihkut. Pysäköintimahdollisuus majoituksen vieressä erillistä maksua vastaan.

OTAN KARAVAANIPARKKI

MATKAILUAUTOPAIKKA 3 VRK ALK. 45€

MATKAILUVAUNUPAIKKA JA VETOAUTOPAIKKA 3 VRK ALK. 65€

ERIKOISAJONEUVOPAIKKA 3 VRK ALK. 105€

HENKILÖMAKSU 3 VRK ALK. 35€

Majoitu konserttialueen toisella puolella hiekka- tai nurmikentällä. Majoituspaikan hinta ei sisällä henkilömaksuja. Jokaisen majoittujan on maksettava henkilömaksu 15 €/yö. Majoittujien määrää ei tarvitse tietää paikkaa varatessa. Majoittujien henkilömaksut voi ostaa ennakkoon, tai maksaa vasta alueelle saapuessa.

ALUEEN TIEDOT:

Matkaa konserttialueelle 0 metriä. Sisävessat ja suihkut.

RMJ FESTIVAALI PIDÄTTÄÄ OIKEUDET AIKATAULU- JA ESIINTYJÄMUUTOKSIIN.

social_facebook      social_insta      social_yt

Share This