INFO

social_facebook      social_insta      social_yt

AJANKOHTA:

22.-24.KESÄKUUTA 2017

Torstaina klo 16.00-00.00

Perjantaina ja lauantaina klo 14.00-02.30

Rannekkeenvaihtopiste on auennut pääportilla

IKÄRAJA: 

Festivaali on K-18

Löytätavaroita voi kysellä rauman poliisilta, suomen löytötavaratoimistosta tai narikkalapun kanssa Total Seciltä 

FESTIVAALIKUVAUS

Suomen suurin juhannusjuhla starttaa toista vuotta täysin uudistuneena ja entistä isompana! Raumanmeren juhannus takaa vuoden unohtumattomimmat bileet jokaiselle, joka nauttii musiikista, kesästä, merestä, ystävistä ja kultaisista palmuista! Olit sitten nostalgisoija, 2000- luvun reivaaja tai uuden vuosisadan moottoriturpa – nämä bileet tuovat jokaisen yksilön yhteen nauttimaan Suomen parhaasta vuodenajasta ja juhlasta.

Tarjoamme sinulle neljä musiikintäytteistä lavaa, joissa voit nauttia tämän hetken kovimmista kotimaisista ja kansainvälisistä artisteista palmujen havistessa kesätuulessa. Kuuntele suosikkiasi auringonlaskuun RMJ:n päälavalla tai fiilistele Back to the Future -teltan alla. Löydä kuumottavan hektinen tunnelma RAUMA VICE lavalta tai reivaa kavereidesi kanssa MECANO BEACHILLÄ. Katso tarkemmat lavakuvaukset alta.

Näitä bileitä et halua jättää välistä!

RMJ STAGE

RMJ PÄÄLAVA ON TÄNÄ VUONNA ISOMPI KUIN KOSKAAN!

Päälavalla on kolmen päivän full MAYHEM jossa esiintymässä mm: Pendulum LIVE, Scooter, Showtek, Tungevaag & Raaban, The Rasmus, Haloo Helsinki!, Antti Tuisku, Sanni, Jenni Vartiainen, David Hasselhoff, Vesala, JVG, Kaija Koo, Apulanta & Teflon Brothers…

Tätä lavaa et voi missata!

BACK TO THE FUTURE

BACK TO THE FUTURE LAVALLA BAILATAAN NIINKUIN OLISI VUOSI 95!

Tanssi itsesi hikeen Battle Beastin, E-typen, Güntherin & THE SUNSHINE GIRLSin, Popedan, Snap!in, Yön ja Shaggyn tahdissa. Koe kaikkien aikojen nostalgiaryöppy!

Tuodaan aarteita yhdessä takaisin tulevaisuuteen!

RAUMA VICE

RAUMA VICE IS BACK.

Rauma Vice lavalla nähdään kovimmat kotimaiset urbaanin musiikin nimet. mm. SMC Lähiörotat, MC Taakibörsta, Evelina, Nikke Ankara, Töölön Ketterä, Arttu Lindeman, Tippa-T ja muita urbaaneja legendoja!

Tämä lava saattaa olla pieni mutta meno on suurin!

MECANO BEACH

MECANO BEACHILTA LÖYDÄT PARHAAT ULKOMAISET JA KOTIMAISET TANSSIMUSIIKIN TÄHDET.

Lavalle nousee mm. Knife Party, Burak Yeter, Filatov & Karas, Rico Tubbs, Alex Mattson, DJ Orkidea ja monia muita! Tällä biitsi lavalla meno on kovimmillaan!

Tervetuloa tamppaamaan!

OHJEET

Tapahtuman viihtyvyyden ja parhaan festivaalikokemuksen saavuttamiseksi luethan seuraavat ohjeet. Huomioithan, että tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

LÖYTÖTAVARAT

Kaikki löydetyt tavarat toimitetaan festivaalin jälkeen Suomen Löytötavara -toimistoon.
Voit tiedustella tavaroitasi: 0600 41006, 24h.
http://www.loytotavara.net/
Osa tavaroista toimitettiin jo festivaalin aikana Rauman poliisille.

Jos unohdit jotain narikkaan ja sinulla on narikkalappu tallella voit kysyä tavaroitasi Total Sec:ltä: www.totalsec.fi

 

LIPUT JA RANNEKKEET

RMJ liput myynnissä myös osoitteessa: tiketti.fi, lippu.fi ja festicket.com

Muista huolehtia lipustasi sillä RMJ ei korvaa kadonnutta lippua tai lunasta jo ostettuja lippuja takaisin. Voit tulostaa lippusi tai näyttää sen älypuhelimen näytöltä tarkistuspisteellä. Kaikki liput tarkistetaan elektronisesti ja tulostusjäljen on oltava lukemiskelpoinen.

Yhden päivän lippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle eikä sitä vastaan vaihdeta ranneketta. Kahden ja kolmen päivän passiin kuuluu rajaton sisäänpääsy ja lippu vaihdetaan festivaalirannekkeeseen. Rannekkeita vaihdetaan aina yksi per asiakas.

RMJ pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin. Viralliset festivaaliliput myynnissä RMJ:n omassa kaupassa sekä Lippupisteessä ja Tiketissä. Lippujen ja rannekkeiden väärentäminen on rikos ja niiden väärinkäytöt johtavat aina ilmoitukseen poliisille.

MAJOITUS

RMJ järjestää yhteistyökumppaneineen eri majoitusvaihtoehtoja. Löydät RMJ:n omat Premium majoitusvaihtoehdot täältä. Premium majoituksessa sinua odottaa paikalla valmis RMJ teltta tai valmis RMJ maja.

Suosittelemme myös Poroholman järjestämiä Festarimajoituksen vaihtoehtoja. Poroholman majoitusvaihtoehdot löydät täältä: http://www.poroholma.fi/

Telttailualueille myydään paikan lisäksi aina myös majoitusranneke tai henkilömaksu, joka mahdollistaa pääsyn kyseiselle alueelle. Kaikki henkilömaksut / majoitusrannekkeet ovat aluekohtaisia, joten tarkistathan että valitset oikean alueen sisäänpääsyn. Majoitusliput eivät ole sidoksissa festivaalin pääsylippuihin. Mihin tahansa festivaalin pääsylippuun voi yhdistää minkä tahansa majoitusvaihtoehdon.

Paikallismajoitusta voit tarjota ja tiedustella muun muassa https://www.airbnb.fi/ sivustolta.

Lisäkysymyksissä koskien majoituksia, olethan suoraan yhteydessä majoituksen palveluntarjoajaan, eli tahoon jolta olet ostanut majoituksen.

HUOM! Autossa, matkailuautossa ja matkailuvaunussa yöpyminen on sallittu Raumalla 21.-25.6 aikana vain tähän tarkoitukseen osoitetuilla paikoilla.

TUOTEMYYNTI & INFOPISTE

Alueelta löydät Festival Storen, jossa sijaitsee myös alueen INFO-piste.

Festival Storesta voit ostaa kaikki viralliset RMJ tuotteet! Ja löydät sieltä myös viralliset artistituotteet suosikki artisteiltasi. Myymme myös korvatulppia. Mars mars ostoksille!

INFOsta saat apua mieltä vaivaavissa kysymyksissä. INFOssa voit myös päivittää lippusi, jos haluatkin korottaa festivaalielämyksen seuraavalle tasolle! Autamme sinua mielellämme!

ANNISKELU JA TUPAKOINTI

Omien juomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Kaikki reput ja kassit tarkastetaan sisääntuloporteilla ja nesteet poistetaan. Voit tuoda alueelle mukanasi tyhjän muovipullon jonka voi täyttää ilmaiseksi festivaalin vesipisteillä. Vettä ja virvoitusjuomia on myynnissä myös eri kojuissa festivaalialueilla.

Alkoholia myydään erikseen rajatuilla anniskelualueilla.  Festivaalialueella tupakointi on sallittua vain erikseen merkatuilla tupakointipaikoilla.

Omien juomien ja ruokien tuominen leirintä-alueelle on sallittua alueella yöpyville asiakkaille.

AKKREDITOINTI

Akkreditointi on auki ke 21.6 asti, jonka jälkeen emme ota vastaan akkreditointihakemuksia:

AKKREDITOINTIHAKEMUS

SAAPUMINEN

Festivaali sijaitsee Otalahden rannalla Raumalla osoitteessa Suvitie 1, 26100 Rauma.

Leirintäalueelle autolla saapuvilla asiakkailla on mahdollisuus auton parkkeeraukseen leirintä- ja festivaalialueen vieressä.

Alueella on tilaa maksimissaan 3000 henkilöautolle ja parkkeerauksesta vaaditaan parkkimaksu. Parkkialue on suljettu ja valvottu alue. Parkkialueen löydät seuraamalla “Paikoitus” kylttejä Sinkokadulla.

Valitessasi Poroholman Festarimajoituksen majoitusvaihtoehdon voit ostaa parkkipaikan suoraan heiltä.

Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisilla liikennevälineillä tai kimppakyydeillä. Saavuthan hyvissä ajoin, jotta vältät ruuhkassa istumisen!

Suosittelemme Onnibussia, jonka sivuille pääset täältä: OnniBus.com

SAAPUMINEN PREMIUM LEIRINTÄÄN

1. Ajaessanne kohti RMJ:tä, seuratkaa ”paikoitus”- kylttejä, jotka ohjaavat teidät Sinkotielle.
2. Sinkotiellä on leirinnän parkkipaikat.
3. Liikenteenohjaajat ohjeistavat teitä jatkamaan Sinkotieltä suoraan kartan osoittamalla tavalla.
4. Suvitielle löydettyänne liikenteenohjaajat ohjeistavat teitä eteenpäin ja jakavat jäljellä olevat parkkipaikat.
TURVALLISUUS

Alueella on ensiapupiste sekä kiertävä ensiapupartio. Järjestyksenvalvojat tunnistat keltaisista tai oransseista huomioliiveistä. Myös poliisi valvoo alueella ja alueen läheisyydessä koko tapahtuman ajan. Tarvitessasi apua ole yhteydessä suoraan ensiapupisteelle, INFO pisteelle tai ota yhteys lähimpään järjestyksenvalvojaan.

Festivaalialueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, järjestelmäkameroita, lasipulloja, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja tai soveltuvia välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja (esim. hiuslakka). Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä.

Muista suojata kuulosi. Tapahtuma-alueella myydään myös korvatulppia.

TALKOOLAISEKSI

Haluatko liput Suomen suurimpaan juhannusjuhlaan? Liity mukavaan talkoolaisporukkaamme! Voit myös valita jonkun toisen tapahtumamme liput kiitoksena talkooavusta.

Talkoolaishaku nyt auki:

TALKOOLAISHAKU

Asutko lähistöllä tai onko sinulla majapaikka Raumalla ja haluaisit tulla hommiin iloiseen juhannus tiimiimme? Hakeudu keikkahommiin ottamalla yhteys osoitteeseen: rekry@wknd.fi

RUOKAMYYNTIPAIKAT

Alueella on ruokapaikkoja joka makuun! Tervetuloa herkuttelemaan!

Ruokamyyntipaikkaa voit hakea virallisen ruokamyyntipaikkahakemuksen kautta.

Täytäthän hakemuksesi huolella täällä ja tutustut siinä esitettyihin tarkempiin tietoihin:

RUOKAMYYNTIPAIKKAHAKEMUS

VIRALLISET JATKOT

Jatkojen ennakkoliput nyt myynnissä! Jatkoilla on hyvin rajallisesti tilaa joten suosittelemme hankkimaan ennakkolipun. Ei anneta bileiden loppua kesken kaiken 😉

RMJ AFTERPARTYT ovat Domino Nightclubissa ja BACK TO THE FUTURE AFTERPARTYT Varasto Klubilla!

Osta liput ennakkoon täältä:

RMJ JATKOT

RMJ PREMIUM MAJOITUKSEN OHJEET

Täältä löydät tarkemmat RMJ Premium majoituksen ohjeet ja säännöt.

MAJOITUSRANNEKE

Telttailualueille myydään paikan lisäksi aina myös majoitusranneke, joka mahdollistaa pääsyn kyseiselle alueelle. Kaikki majoitusrannekkeet ovat aluekohtaisia, joten tarkistathan että valitset oikean alueen sisäänpääsyn. Majoitusliput eivät ole sidoksissa festivaalin pääsylippuihin. Mihin tahansa festivaalin pääsylippuun voi yhdistää minkä tahansa majoitusvaihtoehdon.

Muista ostaa majoitusranneke kaikille niille päiville, jotka aiot viettää majoituksessa.

MAJOITUSALUEEN SÄÄNNÖT

Majoitusalueelle EI SAA tuoda: lasipulloja, grillejä, huonekaluja, eikä tapahtumanjärjestäjän vaaralliseksi katsomia esineitä. Turvatarkastus tehdään majoitusalueen porteilla.

Majoitusalueella on hiljaisuus klo 22-07 välisen ajan. Järjestyksenvalvonta on alueella ympärivuorokautinen.

MAJOITUSALUEELTA LÖYDÄT

RMJ Premium majoitusalueelta löytyy: bajamaja wc-alueen, suihkukontit, erillinen tupakointialue, ympärivuorokautinen järjestyksenvalvonta.

SAAPUMINEN

RMJ Premium majoitusalue sijaitsee Otanlahden uimarannalla. RMJ Premium majoitusalueelta löydät RMJ Majat ja valmiit RMJ Premium teltat. Majoitusalue aukeaa torstaina 22.6 klo 14  ja sulkeutuu sunnuntaina 25.6.

Autolla saapuminen Premium majoitukseen tapahtuu Suvitien kautta, seuraa paikoituskylttejä. Suvitiellä on liikenteenohjaus. Premium majoituksen asiakkaille pysäköinti on maksuton.

rmj_map_how_to_get_there_web

PYSÄKÖINTI

Autolla saapuminen Premium majoitukseen tapahtuu Suvitien kautta, seuraa paikoituskylttejä. Suvitiellä on liikenteenohjaus. Premium majoituksen asiakkaille pysäköinti on maksuton. Esitä Premium majoituksen lippu saapuessasi.

HUOM! Valitessasi Poroholman Festarimajoituksen majoitusvaihtoehdon voit ostaa parkkipaikan suoraan heiltä.

HUOM PARKKIPAIKKOJA RAJALLINEN MÄÄRÄ!

RMJ FESTIVAALI PIDÄTTÄÄ OIKEUDET AIKATAULU- JA ESIINTYJÄMUUTOKSIIN.

social_facebook      social_insta      social_yt

Share This